EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

jó napot kivánok olyan dolog érdekelne hogy két kis nyúl 6-7 hetesek kb lehetséges hogy összeverekednek és súlyos sebeket ejtenek egymáson?köszönöm a válasz.üdv:Gergely Adorján

2013.07.05

Állatorvos
Ezt én így a távolból nem tudom megmondani. Nem jellemző, hogy ilyen fiatal állatok durván verekednek, de nem kizárható.....Kellene látni a sebek jellegét. Az is lehet, hogy valami miatt véresre vakarják magukat (csípések, allergizáló tényező, paraziták). Vizsgáltassa meg a sérüléseket. Ilyen melegben fontos a sebek alapos fertőtlenítése és tisztántartása egyrészt a fertőzések elkerülése miatt, másrészt a legyek is beköphetik a területet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem