Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok! Szeretnék érdeklődni a felől hogy van egy 7 éves Boxer szuka kutyám és bár lassan eszik mégis kiöklendezi vagyis kihánya a másik kérdésem az lenne hogy rengeteg vízet iszik,mi ennek az oka. Köszönöm válaszát.

2012.09.28

Állatorvos
Egy 7 éves kutya már nem fiatal. Az Ön által leírt tüneteknek sok oka lehet, vizsgálat nélkül erre nem lehet válaszolni. Szükség lenne egy kivizsgálásra. A hányás hátterében lehet komoly belgyógyászati betegség (pl.: májbetegség, vesebetegség), de lehet egyszerű gyomorgyulladás miatt is. Lehet gyomoridegentest vagy gyomordaganat is. A sok víz ivás egy olyan tünet, aminek a hátterében szintén rengeteg dolog állhat (pl.: májbetegség, vesebetegség, cukorbetegség). Ha a kutya nincsen ivartalanítva, akkor a gennyes méhgyulladás sem kizárt. A legfontosabb, hogy haladéktalanul vigye orvoshoz az állatot.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem