Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok! Van egy ékszer teknösünk, akinek a korát sajnos nem tudom, mert találtuk. Most kb. férfi tenyér nagyságú. Nyáron a kerti tavunkba volt. Most viszont behoztuk a házba. Kérdésem az lenne, hogyan kell teleltetni?

2011.11.09

Állatorvos
Az ékszerteknősöket nem feltétlenül szükséges teleltetni, csak akkor, ha szaporítani akarja őket. Csak teljesen egészséges állatot szabad teleltetni. A teleltetéshez 6-7 fokos hőmérséklet szükséges és nem szerencsés, ha a páratartalom alacsony. Ha mindenképpen teleltetni szeretné az állatot, akkor azt javaslom, hogy kérjen tanácsot hüllőspecialista állatorvostól (pl.: Dr. Sátorhelyi Tamás).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem