Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kivánok!
A cicám 1 éve születet eddig semi problémát nem látam nála de most egy pár napja elkezdet fogyni pedig eszik rendszeresen elég sokat és mégis mi lehet az oka ? Köszönöm válaszát!

2014.05.12

Állatorvos

A fogyás egy általános tünet, számos oka lehet, ez alapján nem lehet megmondani, hogy mi lehet a baj. Lehet a háttérben például: belgyógyászati betegség, súlyos parazitás fertőzöttség, táplálékérzékenységből adódó hasmenés és a tápanyagok nem megfelelő hasznosulása. Sok nem ivartalanított kandúr lefogy a nőstények ivarzási időszakában, mert állandóan kóborol. Ha a fogyás tényleg látványos és rövid idő alatt következett be, akkor mindenképpen meg kell mutatni a cicát állatorvosnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem