EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jo napot kívanok!Penteken este es ugyan azon a héten vasarnap reggel mind a ketto eves utan kihanyta a cica a kajajat.Nem habos nem.veres tisztan a kajaja.Royal cannin kitten szaraztapot plusz keverem whiskas alutadakossal mert mashogy nem eszi meg a szarazat.1 eves mulott a cica.Mi lehrt a problema.Koszonom Melinda

2017.08.01

Állatorvos

Hányást sok minden okozhat. Ha ez többször előfordul (akár csak heti 1-2 alkalommal), akkor mindenképpen vigye orvoshoz a cicát. Fiatal, játékos állatoknál viszonylag gyakran előfordul, hogy lenyelnek egy apró tárgyat, vagy zsinórt, ami gyomor és bélrendszeri irritációt okoz, legrosszabb esetben pedig elzáródást.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem