Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!! a következő lenne a kérdésem, van egy 3 éves szuka angol buldogom a és a legyek a fülét véresre csípték, és ahova megy üldözi a légyraj mit tudok tenni érte hogy haggyák a kutyát?? illetve mitől lehet ez, tavaly nyáron nem volt semmi gond de a mostani év katasztrófa a fülét bekötöztem hogy ne tudják tovább rágni meg le betadinoztam , de egy idő után azt is le veszi a füléről, ebben szeretnék segítséget kérni.
Köszönettel:Győri Erika

2016.09.11

Állatorvos

Kedves Erika!

A legyeket nagyon jól távol tartja az Advantix nevű spot on. Csak rárakja a bőrére, és 4 hétig távol tartja a legyeket. Természetesen a fülén lévő sebet helyileg kezelni kell. (Betadine, valami hámosító krém stb) Ha nagyon csúnya, mindenképpen menjenek el állatorvoshoz, kellhet antibiotikum is.

Üd

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem