Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!
Megszeretnèm kérdezni , hogy kutyamnal szortuszo atkat, illetve borgombat állapítottak meg erre a megfelelő kezelést megkapta.Eddig úgy tűnt, hogy szépen javult gyógyult, de most megint azt vettem észre, hogy a testen 1-2 helyen a szore alatt mindha kis dübörög szerusegek lennének. pedig a fekhelyet is korultekintoen minden naposan takaritva van ön szerint vissza eshetett a kutyus vagy netán valami más lehet pl.allergia tápra? royal canin junior tapot kap…ha mégis kiderulne hogy allergia okozza ezeket a panaszokat akkor létezik royal canin hypoallergén junior táp? köszönöm

2017.05.25

Állatorvos

Kedves Gazdi ! Sajnos a szőrtüsző atka a legyengült immunrendszer miatt folyamatosan visszatérő probléma lehet. Másodlagos gombás fertőzés is kialakul emiatt. Mindenképpen menjenek vissza az állatorvosukhoz, pontos diagnózis kellene. Javaslom immunrendszer támogatására kapjon a kutyus immunovetet, kutyának készült béres cseppet, felváltva, kúraszerűen. Prémium minőségű eledelre van szüksége (royal, acana, orjen, real nature wilderness, trovet stb). Az allergiát ki lehet zárni vizsgálattal, erre is szükség lehet.

Vissza a kérdésekhez