Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy van egy csivava-spicc keverék szuka kutyusom, aki kb. 5 hónapos és tegnap este óta nagyon nyugtalan, nyöszörög nem tud megmaradni a helyén, izeg mozog. A nemi szerve körül egy kicsit duzzadt. Olyan, mintha rohama lenne, utána egy picit megnyugszik és kezdődik minden előröl. Lakásban lakunk, egész nap nem kellemes hallgatni. Nem lehet, hogy közeledik az első tüzelés? Kérem adjon valami tanácsot, előre is köszönöm!

2011.10.19

Állatorvos
Vigye orvoshoz a kutyát, ha úgy látja, duzzadt a nemi szerve. Vigyen magával esetleg vizeletmintát is. Kistestű kutyák valóban tüzelhetnek ilyen fiatal korban is, de az általában nem jár ilyen fokú izgatottsággal. Lehet, hogy a péráján vagy valami, ami viszket neki, vagy esetleg hüvelygyulladás miatt érez égető csípő érzést, esetleg felfázott. Persze ezek mind csak ötletek, de a leírása szerint a kiskutyát valami nagyon zavarja és valószínűleg fájdalma is van.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem