Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot ! Szia ! Bolha irtassal kapcsolatba mi a leghatasosabb mint a kutyan mint a lakasba hiaba furdetem spricnizem nyakorvet kap rendszeresen seprek felmosok porszivozok mindig vissza jonek ! Valaszat elore is koszonom !

2016.09.26

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Azt szoktuk javasolni, hogy a kutyára rakjanak fel egy jó minőségű megbízható bolhacseppet- lehetőleg szakember felügyelete alatt vagy segítségével- pl Advantix. Ezt a műveletet 4 hetente szigorúan ismételjék meg, vagy tegyenek fel 2 hétre a csepp után egy megbízható nyakörvet pl. Foresto, ami tartósan távol tartja a bolhákat, kullancsokat.

Ha az állatról sikerült leirtani a bolhákat, akkor alapos takarítás után Insecticiddel kezeljék le az egész lakást, különös tekintettel a kis résekre, repedésekre és ahol a kutya elő szokott fordulni, ezt 3 nap múlva ismételjék.

Így nagy többségében sikerül kiirtani a bolhákat.

Sok sikert!

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem