Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Születésekor kiválasztottunk egy kiscicát. Nem tenyésztett, szimplán lettek. Már kinyitotta a szemét, viszont nagyon úgy fest, hogy gond van a lábával. A bal mellső lábával nem a tappancsára lép, hanem enyhén torzulva inkább az élére. Fényképet sajnos nem tudok ide csatolni. A macskától igen messze vagyunk, sajnos mi is amíg nem mehetünk érte csak képen látjuk.
A kérdésem az volna, hogy így (külső túlélte áll, könyöke nem hátra hanem enyhén kifele áll) milyen gondjai lehetnek a picurnak? Illetve ebből fakadóan nekünk. Szobacica lenne.

2017.08.22

Állatorvos

Vizsgálat nélkül erre a kérdésre sajnos nem tudok válaszolni. Kérje meg a cica gazdáját, hogy vigye a kölyköt orvoshoz. Az, ha a lábvégen van valami probléma/fájdalom, automatikusan megváltoztatja az egész végtag pozícióját, hiszen rendellenesen fogja tartani a lábát, hogy csökkentse a fájdalmat. Ha egy betegséget nem kezelnek időben, előfordulhat, hogy később már nem fog tökéletesen meggyógyulni. Mindenképpen úgy lenne korrekt, ha tudnák, hogy mi a probléma a cicával, hiszen ez nem csupán lelki dolog, hanem anyagi kérdés is…

Vissza a kérdésekhez