Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Tegnap hajnalban ellett a macskám 5 kiscicát, és este az egyiket kihozta a házból és elkezdte szoptatni. Az a kérdésem, hogy lehet, hogy csak vele akar foglalkozni? A többivel miért nem?

2011.08.07

Állatorvos
Lehet, hogy valami megzavarta a cicát, mert ilyenkor jellemző, hogy a kölykökkel elkezd vándorolni. Próbáljon meg egy nyugodt helyet kialakítani és tegye vissza az anyát és a kihozott kiscicát a többi kölyökhöz. Így az első napokban ne mutassák meg senkinek a kicsiket és ha a cica visszahúzódóbb, akkor Önök is csak a legszükségesebb mértékben háborgassák a kis családot. Amennyiben az anyamacska elhagyja a kölykeit, akkor vásároljon macskák számára gyártott tejpótló készítményt egy állatpatikában és táplálja a kicsiket.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem