Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

JÓ NAPOT ! (A TENGERI MALACAIMRÓL VAN SZÓ ) -AZT SZERETNÉM MEG KÉRDEZNI HOGY TUDNÁM ŐKET A LEGJOBBAN LEFÁRASZTANI MERT ESTE MINDIG MÁSZKÁLNAK,CSIPOGNAK. REMÉLEM TUD SEGÍTENI 🙂 KÖSZÖNÖM:BARSI KRISTÓF

2015.01.05

Állatorvos

Ha felügyelet mellett szabadon szaladgálhatnak az állatok, az biztosan fárasztja őket. A szabad séta előtt elrejthet finom falatokat, amelyek megtalálása nagy örömmel fogja eltölteni a malacokat és a keresgélés is fáraszthatja őket. Az a véleményem, hogy az se fogja teljesen megszüntetni a csipogást és mászkálást, ha az állatok fáradtabbak. Próbálja éjszakára olyan helyre tenni a malacokat, ahol nem zavarják Önt.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem