Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Van 5 db 5 napos kiscicám, ebből az egyik nem akart enni, miért? Egészségesnek tűnik, de nem nyávog soha. Amúgy a többi rendesen eszik.

2011.08.09

Állatorvos
Ha a kiscica nem eszik, annak lehet az az oka, hogy esetleg távolabb került az anyjától és egy kicsit kihűlt. Célszerű ilyenkor egy kicsit melegíteni vagy az anyja közelébe tenni. Ha az egyik kiscicát mindig kilöki az anya, akkor lehet, hogy mesterségesen kell felnevelni macskáknak való tejpótlóval. Ha a kiscica nem marad el a fejlődésben a többihez képest, akkor nem kell aggódni, akkor biztosan eszik, csak nem olyankor amikor látja. Egy ilyen fiatal macskán már meglátszik 1-2 napnyi csökkent táplálékfelvétel is. Evés nélkül pedig nagyon hamar, már fél napon belül is elgyengül. Ha az állat valóban bágyadt, csökkent aktivitású, esetleg hasmenéses (csapzott, bélsárral szennyezett szőr a végbélnyílásnál), akkor a lehető leghamarabb vigye orvoshoz.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem