EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Van egy 3 éves lány labrador retriever kutyám. Sokszor bent van a házban, és mindig nagyon hullik a szőre. Bűzmirigye ki van nyomva mindig, tablettát is kapott már, de semmi változás. Normális kutyatápot kap, házi kosztot is adok mellé. Fésülöm is többször, de korpás, száraz a szőre. Van mellette még 2 kutyám, velük nincs semmi baj. Fénylik a szőrük, mint az olaj, csak ő nem. Várom és köszönöm a válaszát.

2011.07.02

Állatorvos
Hasznos lenne egy bőrkaparék vizsgálat, hogy nincs-e a háttérben esetleg egy gombás fertőzés. A tápváltás is indokolt lehet, nem minden kutyának felel meg ugyanaz a táp. Léteznek hidratáló samponok (pl.: Dermilen, Lentiderm). Kipróbálhatja a bőrtápláló spot on készítményt is (Dermoscent spot on), sokaknak beválik.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem