Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Van egy 5 éves nőstény macskám kb 2-3 hónapja elkezdte telejelölni a lakást. Elvittem orvoshoz, volt kicsi hugyúti problémája, azt kikezelték, azóta ivartalanításon is átesett, de még most is előfordul. Van esetleg valami ötlete? Előre is köszönöm!

2014.12.14

Állatorvos

Szerintem szükség lenne egy kontroll vizeletvizsgálatra és a húgyhólyag ultrahang vizsgálatára, hogy nincsenek-e húgykövek. Lehet, hogy a cicának diétás tápra lesz szüksége. Az is lehet, hogy a korábbi vizeletszagnyomokat nem sikerült teljesen eltávolítani és azok újra pisilésre ingerlik a cicát. Ha a cicát valamilyen stressz érte az utóbbi időben, az is okozhatja a szobatisztaság elvesztését. Ilyenkor érdemes kipróbálni a Feliway párologtatót vagy sprayt, mert esetleg segíthetnek. Megpróbálhatnak több alomtálcát kitenni, különös tekintettel azokra a helyekre, ahova a cica pisilni szokott. Kipróbálhatnak többféle alomanyagot is.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem