Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Van egy hosszúszőrű sziámi kiscicám kb 4honapos, nagyon életvidám játékos kiscica mindig jött utánnam akarhova megyek a lakasban mindig velem aludt de az utobbi időben nagyon megvaltozott a viselkedese.. Leginkabb csak az ablak elott fekszik nem jon mar ugy oda hozzam nem alszik velem..Szegenykem nagyon bolhás pedig gyakran furdetjuk bolha es kullancs irto samponnal… Felfedeztünk rajta három sebet mindhárom a nyakán van kettő hátul egy elöl. Nagyon megijedtem amikor eszre vettük egyből megfürdettük bolha es kullancsirtó samponnal kb 30 bolhat szedtünk ki utánna a szőréből utanna bekentem a sebeit hogy hamarabb begyogyuljon neki. A sebek miatt lenne ilyen zarkozott vagy csak szimplan azert mert kezd “fel noni”?

2017.05.21

Állatorvos

Kedves Gazdi! Ha csak benti a cica, akkor is javaslom gyógyszeres nyakörvvel vagy spot-on készítménnyel védekezzenek a bolha és kullancs ellen. A viselkedés megváltozása feltehetően az ivarérettséggel függ össze. Javaslom, ha nem akar szaporulatot, ivartalaníttassa.

Vissza a kérdésekhez