Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Van egy hörcsögöm, aki fut, játszik, és rendesen él, semmi jele a betegségnek, – ám a hasán már régóta van egy dudor, amin szőr van. Ha közelebbről is megnézzük, mintha egy lyuk lenne benne, ami pirosas színű. Ebben szeretném tanácsát kérni. Előre is köszönöm válaszát.

2011.10.10

Állatorvos
Erre így sajnos nehéz válaszolni, ez tipikusan olyan dolog, amit látni kellene. Leveléből nem derül ki, hogy a hasának mely részén helyezkedik el a "dudor", így sajnos nem tudom megmondani, hogy az állat egyik testrészéről van-e szó (emlő, nemi szerv), vagy esetleg egy oda nem illő dologról. Azt javaslom, mutassa meg az állatot egy állatorvosnak, vagy olyasvalakinek, aki sok hörcsögöt látott már és kérje a segítségét.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem