Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot van egy tengerimalacom egy kislány.Mostanában kb: 2 hete sokat fogyott 789-ről 704 lefogyott.Lehet a meleg is közre játszott,mert keveset eszik a tápot amitől híznia kell az alig eszi,de gyümölcsöt ,zöldséget az megeszi.Mi az amitől ennyit fogyott?Adok neki pedig c-vitamin cseppet.Az egyik nap dokihoz is el kellett vinni,mert kicsit legyengült a melegtől akkor alig mászott nagyon keveset evett a doki adót neki b komplett vitamint meg amitől még meg jön az étvágya.mit tehetnék amitől még hízhat egy kicsit vagy tud valamit amitől megnő az étvágya?tudja nem szeretném hogy meghaljon,mert előtte amikor keveset evett sokat feküdt.Esetleg tud ajánlani valamit amitől hízhatna még?kicsit vékony még.Ő egy 4 éves tengerimalacka.

2014.06.13

Állatorvos

Szerintem meg kellene vizsgálni a malac fogait, hogy nincsenek-e túlnőve és nem akadályozzák-e a táplálkozásban. Ki kellene deríteni, hogy mi a baja az állatnak, hogy mitől étvágytalan. Ha újra megeszi majd a normális táplálékot, akkor visszanyeri majd a súlyát. Vigye vissza az orvoshoz a malacot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem