EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!
Van egy mini csivavám akit tenyésztőtől vettem és már akkor szobatiszta volt. 1 éve van nálam pelenkára pisil viszont vannak néha balesetek de csak a szőnyegen. Sajnos őt úgy hoztuk el, hogy eleve rongyokra pisiltek a kiskutyusok de hozzá voltak szoktatva a pelenkához is. Arra gondoltunk, hogy biztos ezért pisil a szőnyegre. Tudna nekem valami megoldást ajánlani? Gondoltunk a távoltartó spray-re de azt irja, hogy foltot hagy a világos felületen.

2017.08.25

Állatorvos

Szerintem most szedjék fel a szőnyeget és vigyék el a tisztítóba. A szőnyeg alatt is alaposan mossanak fel, hogy a szag teljesen tűnjön el. Néhány hétig ne tegyék vissza a szőnyeget. Ha így nincsenek balesetek, akkor nagyon jó. Olyankor tegyék vissza a szőnyeget, amikor ráérnek és egész nap otthon vannak. Szánják rá az időt és figyeljék az állatot. Abban a pillanatban amikor pisilni készül a szőnyegen, vagy arra utalóan szaglászik, akkor azonnal határozottan szóljanak rá, esetleg tapsoljanak egyet, ha kell kapják fel és vigyék arra a helyre, ahol azt szeretnék, hogy pisiljen. Ha ez sikerül, akkor nagy jutalom jár.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem