Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Van két ivartalanított négyéves kandúr cicánk, lakásban tartottak, de hetente többször is visszük őket az udvarra. Az egyik macskánk néhány hete rendszeresen a fürdőszobában pisil. Nagyobb mennyiségben a szőnyegre és a szennyestárolóra. Az almukat rendszeresen takarítjuk, szinte rögtön azután, hogy használták. Azt is szokta használni. Mi lehet az oka? Mit tudunk tenni ellene? Köszönöm a válaszát!

2015.06.12

Állatorvos

Ez nem tűnik jelölő viselkedésnek. Ebben az esetben az első lépés egy vizeletvizsgálat és egy általános orvosi vizsgálat lenne. A vizelési szokások megváltozása sok esetben betegség következménye. Csak akkor gondolunk viselkedési problémára, ha a betegségeket kizártuk. Addig is vegyék fel a szőnyeget és a tárolót pedig tegyék olyan helyre, hogy a macska ne férjen hozzá.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem