Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Van nekem is egy kis problémám! Van egy németjuhász keverékem. Kb másfél éve kezdődött nála hogy morog mindenkire, engem illetve a nővéremet külön-külön kétszer is megtámadott, nagymamámat is (aki vele van a nap 24 órájában s illetve enni ad neki). Alkalmanként ami egyre sűrűbben van morog a házban élökre. Egyszóval tartunk tőle. Amikor elmegy a ház előtt egy autó akkor mint aki meg van örülve ugat és körbe körbe futkározik kis kört leírva. Többen tanácsolták (köztük állat orvos is) hogy altassam el mert az idő múlásával lehet rosszabb lesz. Tényleg az altatás a megoldás? Válaszát elörre is köszönöm! Üdvözlettel: Nagy Eszter

2016.06.28

Állatorvos

Kedves Eszter!

Először javaslom, hogy próbálják meg ivartalanítani, és egy kutyakiképzővel felvenni mielőbb a kapcsolatot. Ő személyesen nézze meg a kutyát, és kezdjék el a képzését szájkosárral. Ha továbbra is ennyire domináns marad, és mindenkit maga mögé akar utasítani, akkor sajnos tényleg nem marad más,mint az altatás,hacsak nem szeretne valaki őrkutyának egy ilyen agresszív egyedet emberektől elzárva valami telepre. Próbáljon meg egy hirdetést feladni (facebook stb).

Sok sikert!

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem