Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!
Van egy 5 hónapos kan pittem marmagassága 48 cm, súlya 19 kg többször megfigyeltem már, hogy az első két lábán mind a két lábszár részén amolyan bücök vagy dudor szerüség vagy minek is mondjam van. Ez mitől lehet neki vagy ez mi egyáltalán? Voltak akik azt mondták, hogy ez azért van, mert még növésben van és majd mikor eléri a végleges magasságát megszünik, illetve elmúlik.Egyebként nem görbe vagy ilyesmi a lába… Természetesen orvoshoz fogom vinni megmutatni, de csak Jövőhétre kaptunk időpontot. Ön mit gondol mitől lehet ez neki? Egyébként royal canin tápot kap. Volt olyan aki azt mondta, hogy ez rendellenesség génileg már csak azért is mert ő egy kis termetű törpe növésű pitbull, és már nem fog nőni sem és örüljek neki, hogy egyáltalán ekkorára is megnőtt.. Hát nem tudom 5 hónaposan 48 cm marmagassággal valóban törpe növésű lenne?És létezik, hogy már 5 hónaposan ne nőjön tovább?Ön szerint? Válaszát köszönöm!

2017.08.12

Állatorvos

Az öt hónapos kutyák általában még növekednek, bár már nem olyan intenzíven. Sajnos így, hogy nem látom miről van szó, nem vagyok könnyű helyzetben. A fiatal kutyák carpusa (csukló rész), duzzadtabb, mint a felnőtt állatoké, a növekedés miatt, ez teljesen normális, ha nem extrém mértékű és nem fájdalmas.

Vissza a kérdésekhez