Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Véleményèt illetve tanácsát szeretném kérni.. Van egy 4 hónapos stafford kutyusom aki mindeddig egy jó étvágyu falánk kutyus volt.. Viszont egy pár napja nagyon rossz evő kutyus lett.. Etrendjén nem változtatunk royal Canin tápot kap.. Továbbá is játékos sokat mozgó kutyus…először arra gondoltam hogy esetleg a nagy meleg miatt nem eszik úgy mint eddig de hogy vissza hűlt a levegő továbbra sem eszik úgy mint azelőtt.. szinte mar annak is örülök ha egy pár falatot eszik egész nap.. nincs és nem is volt soha túl etetve mindig a megfelelő mennyiséget kapta! mit gondol van okom felelemre állhat netán valami betegség a háttérben vagy mi okozhatja ezt egyáltalán? Válaszát köszönöm szépen!

2017.07.27

Állatorvos

A hirtelen fellépő étvágytalanság hátterében lehet betegség. Én azt javaslom, hogy mindenképpen mutassa meg állatorvosnak a kölyköt. Én a távolból vizsgálat nélkül nem nyugtathatom meg, hogy nincsen baj… A nagy meleg valóban csökkenti az étvágyat, de egy kölyöknél ez nem jelentheti azt, hogy hosszabb időn át alig eszik. Nem kap nasit?

Vissza a kérdésekhez