EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!

1 éves francia bulldogunknak nagyon hullik a szőre és nem tudjuk mi lehet az oka. November óta speciális hipoallergén tápot eszik, szed vitamint, és rendszeresen furminátorozzuk, de sajnos a helyzet egyáltalán nem javul. Mi lehet az oka, illetve mit lehetne tenni ellene?

Köszönöm

2018.02.14

Állatorvos

Ha nem alakulnak ki szőrtelen területek, nincsenek elváltozások a bőrön és a szőre fényes csillogó, akkor a szőrhullás nem kóros. A lakásban tartott kutyák egész évben hullatják a szőrüket. A biztonság kedvéért mutassa meg állatorvosnak az állatot, hogy biztosan nincsen-e rendellenesség a háttérben. Elvihetnék a kutyát egy bőrgyógyászati szakrendelésre (pl.: Dr. Tarpataki Noémi).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem