EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jò napot!11 hetes csivavàm eszi a szèkletèt.Brit tàppal etetem az adagolàsi utmutatòt betertva.Sokszor ürit is kb napi 8-szor.A szèklete nem vères nem nyàlkàs halmazàllapota normàlisnak mondhatò.Mi àllhat a hàtèrben?Köszönöm vàlaszàt!

2017.06.04

Állatorvos

Sajnos ez egy rossz szokás, amit sajnos még lehet, hogy az anyakutyától tanult. Fontos lenne, hogy a bélsarat lehetőleg azonnal távolítsuk el a környezetéből. Vannak kutyák, amelyek ha ananászt esznek (napi 1/4-1/2 karika), akkor utána nem eszik meg a bélsarukat. Van speciálisan erre a célra kifejlesztett tabletta is a Stool Repel-UM. A napi nyolc ürítés sok. Lehet, hogy érdemes más prémium tápot választani, hátha jobban beválik Önöknek.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem