EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jò napot!5 hònapos csivavàm jelenleg royal canin mini juniort eszik.Azt tapasztaltam,hogy nèha kis mennyisèget kihàny,olyan mintha sok lenne a sava.Lehetsèges ez a savtòl?Esetleg tudni ajànlani màsik tàpot?Köszönöm!

2017.07.26

Állatorvos

Mit jelent a néha? Hetente, két naponta, naponta? Rögtön evés után jelentkezik a hányás? Ezeket tisztázni kellene, mielőtt lecseréli ezt a nagyon jó minőségű tápot. Lehet, hogy az a megoldás, hogy be kellene nedvesíteni a tápot és úgy kínálni. Természetesen ki lehet próbálni számos eledelt, de lehet, hogy itt inkább az a baj, hogy száraz. Felsorolok néhány prémium eledelt (a teljesség igénye nélkül): Hill’s, Select Gold, Happy Dog,  Purina ProPlan, Real Nature…

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem