Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó Napot!

A Degumnak több mint 1 hónapja hasmenése van. Két állatorvoshoz is elvittem, kapott Bio Lapist. Nem múlt el, csak már nem olyan híg volt a széklete. 2 hét után nem fogadta el, nem érdekelte. Eszik, le van fogyva és nem hízik. Egyszerűen már nem tudom mit csináljak. Majdnem minden nem mentem a dokihoz.

2016.05.13

Állatorvos

Kedves  Gazdi! Azt javasolnám, hogy egy olyan egzotikus specialista állatorvoshoz menjen el az állattal, aki ismeri a faj egyediségeit, betegségeit, és a megfelelő kivizsgálások elvégzése után nem csak tüneti terápiát (BIO LAPIS ), hanem oki kezelést is javasol majd. (Állatorvosi Egyetem Egzotikus osztály )

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem