EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!
A kérdésem az lenne hogy 3 éves tengeri malacot össze lehet-e szoktatni egy fiatal törpenyuszival? és tarthatjuk egy ketrecben?

2012.04.05

Állatorvos
A nyulak és tengerimalacok egy ketrecben tartását én nem javaslom. A két faj életritmusa, viselkedése eltér egymástól, így nem nyújtanak igazi társaságot egymásnak. A két faj inkább csak nagy kifutóban tartható együtt, amikor több nyuszi és több malac is megosztja egymással a területet, így mindkettőnek vannak fajtársai. Ugyanakkor mindkét faj társas lény, úgyhogy én azt javasolnám, hogy tartson két nyuszit (lehetőleg két nőstényt) és két malacot (idősebb állat könnyebben befogad egy kölyköt), de külön helyen.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem