Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!
A kutyánkat elvittük múlt hét szerdán mr-re. Az orvos megállapította:1.c2 szakaszon dorsalisan subarachnoidalis diverticulum,fokális syringohydromyelia,myelomalatia valószinű.2. Minimális c2-c3 discus protrúzió.3. Enyhe ill. közepesen súlyos ventriculomegalia. Az orvos azt mondta,hogy nem lehet rajta segíteni,de szeretném öntől is megkérdezni,hogy van e valami gyógyszer a bajra. Mert akkor megmenthetnénk a kutyát,nagyon szeretjük. Westie,kan,6 és fél éves. Annyit még mondott az orvos,hogy valami keringést növelő gyógyszert megpróbálhatunk. De nem mondott gyógyszer nevet. Köszönettel: Paksi Andrea

2018.04.21

Állatorvos

Ez nem olyasmi, amibe én vizsgálat nélkül beleszólnék. Csak azt javasolhatom, hogy esetleg hallgasson meg egy másik véleményt is…. A leletek birtokában elmehetnek egy neurológiai szakrendelésre, a www.kisallatneurologia.hu oldalon számos jó szakembert talál.

http://kisallatneurologia.hu/egyeb-betegsegek/syringohydromyelia.html

Vissza a kérdésekhez