Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!A nyuszimmal kapcsolatba szeretnék kérdezni pár dolgot!Szeretném megkérdezni,hogy lehet szobatisztaságra nevelni egy 4 hónapos nyuszit?Mivel a szobába máris összevissza bogyózik és pisil.A másik kérdésem pedig,hogy a nyusziknak nem tud ajánlani étrendet?
Válaszát nagyon szépen köszönöm és a fáradságot is,hogy foglalkozik a problémámmal!

2016.06.12

Állatorvos

Kedves Gazdi! Véleményem szerint ez egy idő után kialakul, de sajnos van olyan nyuszi is aki soha nem lesz szoba tiszta. Azzal lehet segíteni esetleg neki, hogy összegyűjteni a választott helyre az ürülékét és a szagok így ösztönözni fogják, hogy oda végezze a dolgát. Sokan azt csinálják, hogy nyitva hagyják a ketrecajtót- és mivel a ketrecben is egy helyre végzi  a dolgát, visszamegy oda wc-zni, ha ki van engedve a szobában akkor is.

Étrenddel kapcsolatban ,ami nagyon fontos, hogy mindig legyen bent neki friss széna, és fogkoptató rúd. kapjon változatosan friss zöldségeket is, meg tápot. Ami fontos, hogy salátát – hacsak nem biztosan növényvédő szerektől mentes- ne kapjon, mert komoly bajt okozhat. Paradicsom szintén nem jó, a magas P tartalma miatt.

Remélem tudtam segíteni. ÜDV

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem