Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!
A segítségét szeretném kérni. Nem rég lett a labradorom 7 éves. Eddig diétás tápot kapott (royal canin), hogy teher mentesítse az izületeit. Állatorvos tanácsára. De hallottam hogy ennyi idős korban mát senior tápot szoktak enni a kutyák. Nézegettem tápokat de egyszerűen nem tudok dönteni, hogy melyik lenne a legjobb a számára. Olyan táp lenne jó ami egyben diétás is. Ezek közük szeretnék dönteni:
– Bosch senior
– Bosch senior Age & Weight
– Bosch Bio Senior
– Briantos Senior/ Light Weight & Care-single protein
– Concept for Life Large senior
– Greenwoods Senior/ Light pulyka&rizs
– Happy Dog NaturCroq senior
Wolf of Wildrerness senior
Ön melyiket ajánlaná?
Köszönöm a segítséget előre is
( bocsánat hogy sokat írtam)

2018.05.13

Állatorvos

Szerintem az első lépés az lenne, hogy vigye orvoshoz a kutyát, ahol kivizsgálhatják. Akkor ki fog derülni, hogy szükség van-e speciális diétára. Ha nem, akkor a vizsgáló állatorvos segítségével tud igazán optimális döntést hozni. Sok nagyon jó táp van, de nincs egy legjobb. Általánosságban:  ízületek támogatása és a testsúlykontroll biztosan fontosak. Ha allergiára hajlamos a kutya, akkor fontos annak figyelembevétele is, hiszen a fehérjeforrás választásánál ez kulcsfontosságú. Az nem merült esetleg fel, hogy a korábban bevált táp senior változatát kínálja?

Vissza a kérdésekhez