Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!
Az én kutyám már 2 napja úgymond fulladozik, mint ha öklendezne. Nem eszei, akármit próbálok neki adni. Nem tudom, hogy ez mitől lehet.

2011.06.08

Állatorvos
Nehéz így vizsgálat nélkül véleményt mondani, főleg úgy, hogy nem tudom, hogy mennyi idős az állat. Ha eddig panaszmentes volt a kutya, akkor valószínűleg felső légúti problémája van (garat , mandula és légcsőgyulladás). Az állatok ilyenkor a torokfájás miatt nem esznek, a felöklendezett váladék pedig a légutakból származik. Érdemes orvoshoz vinni a kutyát, mert a probléma ráterjedhet a tüdőre is. Ha valóban ez a probléma, akkor az állatorvos nyálkaoldó és köptető hatású gyógyszerekkel és antibiotikumokkal, szükség esetén légúti tágítókkal gyorsabbá és szövődménymentessé teheti a betegség lefolyását. Az általam leírt betegség csak egy a lehetséges problémák közül, ezért is elengedhetetlen az orvosi vizsgálat.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem