Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!
Az lenne a kérdésem, hogy ön mit gondol, hogy mitől lehet az, hogy 4 hónapos kutyusomnak még nem szobatiszta, szóval, hogy 4 hónapos kutyus ha a lakásban végzi el a dolgát akkor teljesen normális álagu a széklete, ha viszont lent a szabadban akkor lágyabb székletet ürit? Neha még hasmenés jellegű is. Ön szerint mitől lehet ez? Lehet ez netán valami betegség? Vagy pszichés dolog?etrendjen nem változtatunk ugyanazt és úgy kapja az ennivalójat ahogy eddig is megszokott volt, lent pedig jól érzi magát sokat szaladgál játszik kutyusokkal is jól ki jön… Ön mit gondol? Mitől lehet ez? Vagy mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm!

2017.07.18

Állatorvos

Vannak kutyák, amelyek ha szaladgálnak és egy kicsit izgatottak, akkor lágyabb a székletük. Én nem gondolnám, hogy betegség van a háttérben. Egy bélsárvizsgálat (a lágyabb székletből) hasznos lehet a biztonság kedvéért, hogy nehogy valami szakaszos ürülésű kórokozó legyen a háttérben.

Vissza a kérdésekhez