Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!
Érdeklődni szeretnék hogy van egy palotapincsi 13 éves kan kutyám aki 3-4 éve megvakult hogy esetleg van-e rá esély megműtettni? kockázatos lenne ilyen korban már? vagy ez milyen hatással lenne rá szellemileg ha újra látna? összezavarodna? egyébként ugyan olyan olyan boldog mint előtte volt
Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Renáta

2016.01.01

Állatorvos

Erre a kérdésre csak egy szemészeti vizsgálat adhatna választ. Sok oka lehet a vakságnak. Ha a vakság már évek óta fennáll, akkor nincsen túl nagy esély arra, hogy ez visszafordítható, de ezt tényleg csak a vizsgáló szakember tudná megmondani. Szemész állatorvosok például: Dr. Szakmáry Katalin, Dr. Szentgáli Zsolt, Dr. Bárány Györgyi, Dr. Lévai Péter.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem