Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!
Kérdésem az lenne, hogy Bichon Havanese fajtájú kutyusom aki 12 éves volt februárban elkapott egy torokgyulladást, a kutya levert és enyhe láza van…antibiotikumot adok neki egy negyed tablettát orvosi utasításra de a fülét még mindig fájlalja és levertsége sem változik.
Nem fáradékony de rossz kedvű és lázas volt még két napja is annak ellenére hogy több napja kapja az antibiotikumot!
Mit adjak neki esetleg házilag, vagy gyógyhatású készítményben korára és mostani betegségére tekintettel, hogy felerősitsem Őt egy kicsit

2016.04.12

Állatorvos

Egy általános immunerősítő ebben a korban és állapotban mindenképpen jót tehet, én a Vetri Dmg-t javaslom, ez az egyik legerősebb szájon át adható szer.

Torokgyulladásra én szoktam javasolni, hogy etessenek a gazdi mézet, illetve hársfa vagy kakukkfű teát a kutyával, ezek mindenképpen jótékony hatásúak.

Amennyiben nem javul pár napon belül, javasolnék egy komolyabb kivizsgálást- vér-vizeletlabor, hasi ultrahang és mellkas rtg, mert egyrészt a kora miatt egyébként is érdemes szűrő jelleggel évente elvégezni ezeket a vizsgálatokat, másrészt tapasztalatom szerint egy torokgyulladástól nem kellene hogy több napig bágyadt és lázas legyen.

Üdvözlettel

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem