Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!Lenne egy kérdésem!Van egy 4 éves vadászgörényem,akinek már 2 éve szürke-hályogja van a bal szemére,de ezzel nem volt gond mert a kedve jó volt meg normálisan ment,ugrándozott!Olyan december óta azt vettük észre hogy a mellső lábait egyre kevesebbet használja,ha kint van a ketrecből,akkor is elesik,de egy idő után belejött!Olyan 3-4 hete sajnos a mellső lábait egyáltalán nem használja,le is fogyott,pedig eszik normálisan,nem használja a mellső lábait,a hátsókat se nagyon,s ha kivesszük csak eldől,s kúszik…Gyorsan koszolódik a füle,lehet hogy valami gyulladása van,s ez miatt koordinációs problémái is lehetnének?Beszéltünk már állatorvossal is,de sajnos ő nem tudott tanácsot adni!Hátha önnek van valami ötlete!Előre is köszönöm válaszát!

2012.04.15

Állatorvos
Azt javaslom, hogy vigye el az állatot egy egzotikus állatokkal foglalkozó szakrendelésre (pl.: Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi kar, Dr. Molnár Viktor, Dr. Pazár Péter- 1078. Bp. István u.2., 0614784100) és vizsgáltassa meg az állatot. Az Ön által leírt probléma nagyon komolynak tűnik, nem kizárt a központi idegrendszer érintettsége, bár valóban a belső fül problémái is okoznak koordinációs zavarokat. Vizsgálat nélkül erre a kérdésre sajnos nem lehet válaszolni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem