Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jò napot!Nem règiben elhozott kiskutyànk giardiàs szèkletvizsgàlat alapjàn.Kèrdèsem az lenne,hogy minket embereket hogy tud megfertözni?Van egy 2 èves kislànyunk,nagyon fèlünk,hogy elkapjuk.Pelenkàra piszkit.Lehordani nem akarjuk amig helyre nem.jön nehogy màs kutyust is megfertözön.Ferdocatot kapott kura szerüen.Vettünk fertötlenitött ès elszeparàltuk a gyerektöl.

2017.07.06

Állatorvos

Akkor fertőződünk, ha valamilyen módon kapcsolatba kerülünk a kutya bélsarával. A fertőtlenítésen kívül nagyon fontos az alapos kézmosás és az is, hogy a kutya végbélnyílásának környékét nagyon tisztán tartsuk, hogy a szőre ne legyen szennyezett és ne tudjon a kutya visszanyalni kórokozót. Nagyon hasznos a kórokozó ürítésének idején, ha napi szinten fürdetjük a kutyát (legalább a hátsó részét). Fontos, hogy csak jó minőségű hidratáló sampont használjunk.

Vissza a kérdésekhez