Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Johnny gazdát keres

Johnny gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever
Szín:sárga
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475
nem: kan
kor: 10 éves
fajta: labrador retriever
szín: sárga
leírás (jellem/küllem): Johnny 9-10 éves labrador retriever kan. Hajdúszoboszló környékén vált otthontalanná, miután gazdája elköltözött és kutyáját felelőtlenül hátrahagyta. Kis szervezést követően hozzánk kerülhetett és most már csak az álomgazdi hiányzik Johnny életéből.
Ez a bájos kutyus hányattatott sorsa ellenére igazán kedves és együttműködő. Jól kijön a fajtársakkal, hamar felméri az erőviszonyokat és nem keresi a konfliktusokat. Lelkesen, de szépen sétál pórázon, szereti a gondoskodást, az emberi közelséget. Lakásban és kertben sem pakol/rombol. Cicákkal semmi gondja, abszolút macska kompatibilis. Elsősorban kertes
házban szeretne élni, de BENT ALVÁSSAL.
Kivizsgálása, ivartalanítása megtörtént. Johnny ízületeit már megkoptatta az idő, de ez sem szegi kedvét semmiben, kis odafigyeléssel jól szinten tartható. Szívférgesség tesztje negatív. Szeretne mielőbb végleges gazdihoz költözni. Olyan szerető gazdijelöltek jelentkezését várjuk, akik élete végéig gondoskodnak erről az igazán kedves labi úrról, aki mindezt
százszorosan meg fogja hálálni.Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: hajdúszoboszlói gyepmesteri telep
Gyerekbarát:
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: igen
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: időskori ízületi bántalmak

Johnny fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=908
Johnny képtára

Jelenleg itt él: Tiszavárkony

Az örökbefogadás menete itt olvasható: http://www.retrieverhelp.hu/index.php?id=orokbefogadnek
06-20/526-2703

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem