Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Johnny

Johnny

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:leonbergi jelleg
Szín:ordas
Kor:Idős
Megye: Pest
Város:Vác
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 335 0704
Gazdit keres az Öreg Johnny
Johnny érkezéséről már beszámoltunk, ő az, akit a rendőrök hoztak be, mivel alkoholista gazdája sokadjára dőlt el az utcán úgy, hogy detoxikálóba kellett szállítani és addig a kutya gondozása nem volt megoldott. Mondjuk ami azt illeti, előtte sem volt olyan nagyon megoldott, hiszen Johnny csontsovány volt, a hirtelen mozdulatoktól még mindig ijedten összehúzza magát és rövid láncon élt. Mostanra szépen meghízott, átesett az ivartalanításon és készen áll a gazdikeresésre. Johnnyról csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni, egy kedves, szófogadó, hihetetlenül kiegyensúlyozott, nyugodt, mégis játékos nagy mackó. Márkáját tekintve leonbergi keverék. Mindennel és mindenkivel jól kijön, cicakompatibilis, más állatokkal is teljesen közömbös és jóindulatú, más kutyákkal nemre, korra, méretre való tekintet nélkül kedves és türelmes, az emberekért rajong. Az ilyenre mondják azt, hogy Buddha-kutya. Kertes házba szeretne költözni, olyan családhoz, akik szerető otthont tudnak nyújtani egy 6-7 éves kutyának. Nagy igényei nincsenek, túl hosszú sétákra már nem vágyik, bár sétálni nagyon szeret és akár egy gyerek is elboldogul vele, mert a póráz szinte meg sem feszül séta közben. Johnny oltott, ivartalanított kan, chippel rendelkezik. Érdeklődni róla a 20 383 9814-es számon lehet.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem