Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Jolanda kecses, bájos leányzó

Jolanda kecses, bájos leányzó

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó
Szín:fekete-cser
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Jolanda – fiatal fekete-cser szuka

 

Jolandát találták. Kölykei voltak, de őket sajnos nem találták meg. Chipje nem volt. Nagyon sovány, félős, de kezd azért már megnyílni. Jolanda egy kedves és szeretetreméltó kislány, aki szépen nyílik. Szereti, ha simogatják, szeret sétálni és nagyon várja, hogy odabújhasson a gazdihoz, aki megvédi, akitől mindent megkap egész életében, jóban és rosszban. Jolanda, az érkezésekor csont sovány, félős, fiatal kislány mára már egy bájos, kecses hölgy lett, aki nagyon szeretné, ha azt mondanák már róla, hogy gazdis kutya. Jelenleg szívféreg miatt kezelés alatt áll, de ez nem kifogás, hogy örökbe fogadd. A kezelést a megadott módon viszont folytatni kell. Gyere, ismerkedj meg vele és szeress belé, válaszd őt, hogy boldog kutya lehessen belőle.

 

Képek Jolandáról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/jolanda/

 

Oltva, chipezve, szívféregre szűrten, ivartalanítva, benti tartással fogadható örökbe. Érdeklődni a futrinkatacsko@gmail.com e-mai címen lehet.