Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot, 6 hetes kiskutyát szeretnék ma hozni a 3 éves teljesen egészséges kutyusom mellé. Ha nem tudom elkülöníteni őket, akkor a 3 évestől el tudja kapni a parvóvírust vagy a szopornyicát, vagy azokat csak beteg állattól kaphatja el? A 6 hetes még nem kapott oltást, majd 1 hét múlva, de akkor is csak parvóvakcinát fog kapni. Köszönöm!

2016.06.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha a 3 éves rendszeresen kapott vakcinákat, és jelenleg is teljesen egészséges nagyon kis esély van rá, hogy bármivel is meg tudja fertőzni a picit. Létezik olyan, hogy egy állat tünetmentesen hordoz egy betegséget, és bár tüneteket nem produkál, mégis fertőz, de ez nagyon ritka ezeknél a betegségeknél. Ne aggódjon fölöslegesen, de ha bármi rendelleneset észlel, vigye az állatorvoshoz a picit.üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem