Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot! A 6hónapos angol bulldogom 3hete minden hétvégén hányik 1x-2x. A legelső hányás (4.23) után elvittük állatorvoshoz, ahol kapott injekciót. Rá következő hétvégén (4.29) megint hányt, barna habosat. Most vasárnap hajnalban megint arra keltem, hogy hánynia kell. Ekkor hányt egy fehér habosat, ami tele volt gyammal, reggel megint hányt, de ekkor már csak fehér habot. Minden hányás után normálisan viselkedik, iszik, majd visszafekszik aludni. Nem nyugtalan. Ilyenkor piskótát adok neki egy napig, és teát (állatorvos javaslata). Nem vettem rajta észre, hogy beteg, mozgékony, van étvágya. Nem tudom, hogy egy kutyánál mi tartozik a normálisnak számított hányás kategóriába, de nagyon aggódok. Remélem nincs komoly baja. Előre is köszönöm a választ 🙂

2017.05.09

Állatorvos

Kedves Gazdi! A kutyáknál a heti 2-3 alkalommal történő hányás miatt nem kell aggódni. Ha érzékeny az emésztése, akkor javaslom megfelelő ( érzékeny emésztésű kutyának való) eledellel etesse.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem