EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot, a caninsulin-nál van tartósabb inzulin, akár humán? Kutyusnak kellene, mert csak egyszer tudjuk napjában beadni, de 1X beadva nem használt? Ultratard inzulin jó pl.? Köszönöm!

2017.08.11

Állatorvos

Sajnos valóban előfordul, hogy a Caninsulin nem elegendő napi egyszer. Többféle inzulint használnak kutyáknál, de az, hogy melyik az adott beteg esetében a leginkább hatékony azt csak tapasztalati úton lehet kideríteni. Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy találnak olyan készítményt amelynek segítségével hosszútávon napi egy szúrással karbantartható a cukorbetegség. Én azt javaslom, hogy menjenek el egy olyan állatorvoshoz, akinek szakterületei közé tartozik a diabetológia (pl.: Dr. Máthé Ákos, Dr. Vizi Zsuzsanna, Dr. Thuróczy Julianna) és az ő segítségével próbálják megtalálni az Önök számára a legjobb megoldást.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem