EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot! Azért írok mert a németjuhász kutyánk (Alex, 13 éves) furcsán viselkedik. A lába már egy ideje fáj neki, de kap rá vitamint és ugyan úgy felkel meg rááll, étvágya is nagyon jó. Viszont szilveszter óta valami nem stimel vele, mert nem hajlandó a helyére feküdni, mindig itt fekszik az ajtó előtt, de mostanság az udvar közepén a betonon fekszik meg lemegy hátra az udvar végére (pedig oda nem szokott lejárkálni) és nem hajlandó feljönni az ajtóhoz. Miért csinálja ezt? Ezen felül remegni is szokott, kisebb időkre, reggel és este egyaránt (-10fok körül szokott lenni). Esetleg lehetséges, hogy a szilveszteri tüzijátékozás miatt fél és ezért nem fekszik a helyén?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Adrien

2015.01.10

Állatorvos

A korábbi válaszom kiegészítéseként: Ha a kutya szilveszterkor kint volt a kertben és esetleg petárdákat is bedobtak az udvarukra, akkor az nagyon komoly sokk. Szilveszterkor érdemes zárt helyre engedni az állatokat, hogy nagyobb biztonságban legyenek.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem