Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot Doktornő!

Van egy 7 hónapos golden kutyánk.Valami iszonyúan liheg a melegben.Ha hűvösebb van akkor nem csinálja.Már arra gondoltam,hogy nem e valami szív problémája van.Elvittük az orvosunkhoz meghallgatta a szívét, teljesen szépen rendben ver neki.Most 27 fok van a lakásban de ő csak liheg.Létezik ,hogy ez neki már annyira meleg levegő hogy ennyire megterheli?Sétálni sem viszem most mert már a következő saroknál lóg a nyelve a talpáig. Természetesen estefelé mentünk nem a nagy melegben.Ez normális dolog Ön szerint?Ha probléma lenne a szívével egy alaposabb “hallgatózással” azt meg lehetne állapítani vagy érdemesebb lenne elvinnem pl. egy ultrahangra?Egyébként semmi probléma sincs vele. Köszönöm a válaszát!

2016.07.26

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha aggódik, vigye el egy kardiológiai kivizsgálásra (EKG, szívultrahang), léteznek olyan szívproblémák, amelyeket pusztán fonendoszkóppal nem lehet diagnosztizálni. Amennyiben biztosan ki akarja zárni a szívbetegség lehetőséét, én a vizsgálatokat javaslom.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem