EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot Dr. Úr/Nő. A nyuszimnak folyamatosan vizeletes a feneke, naponta 3x takarítva van a helyük, testvérével semmi gond nincsen. Jártunk orvosnál kapott gyulladáscsökkentőt, antibiotikumot és azt mondták keveset mozog, (szabadban tartott, ugyanannyit mozog mint társa, emeletes ketrecbe vannak, tavasztól kifutójuk lesz) nem javult ezek után sem. Etettünk vele tőzegáfonyát attól 1 fokkal jobb lett de nem szűnt meg. A kedve jó, eszik, játszik. Odafigyelünk a zöldség, gyümölcs és zöld etetésre is.
Válaszát előre is köszönöm.

2018.01.15

Állatorvos

Vizelettel vagy bélsárral szennyezett a nyuszi? Ez fontos információ lenne, kérem írja meg. Ha vizelet: vizeletvizsgálat szükséges. Ha folyékony hasmenés, akkor probiotikum, csak széna,pelletált nyúltáp és víz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem