Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot! Esetleg tudna valamilyen konzerv vagy tápot a kis méretű kutyámnak? Sajnos nem ehet gabonafélék és csirkéből készültet és fehérje allegriája van. Választás előre is köszönöm.

2015.12.25

Állatorvos

A prémium tápok közül sok gabonamente,s és vannak közöttük, amelyek olyan fehérjéket tartalmaznak, amelyek nem szokványosak (pl.: Select Gold Sensitive száraztápok és konzervek, Happy Dog Africa). A Trovet tápok közözött is talál olyat, amelynek az összetevői megfelelőek lehetnek. Sokaknak beválik a Royal Canin Sensitivity Control és a Hill’s z/d ultra is. Természetesen a felsoroltakon kívül is sokféle táp létezik, ami megfelelő lehet. Fontos, hogy a kutya nasinak se kapjon semmi olyat, ami allergizálhatja, mert akkor hiába kap megfelelő tápot, nem lesz hatása.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem