Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot !
Kis cicám lassan 1éves lesz.
pár hónaposan mikor hozzám került erős hasmenéssel küzdöttünk ,naponta jártunk orvoshoz,infuzió ,gyógytáp ,injekció és hasmenésre való gélt kaptunk.
Pár hét alatt rendbe is jött,nagynehezen persze .
inkább főtt húsit kapott az elején aztán fokozatosan kapott már tasakos eledelt is (nagyon igényli a nedves tasakos eledelt)
Pár hónapja ismét megy néha a hasa ,és elviselehetetlen szagú az ürüléke .Már minden nedves eledellel probálkoztam…kicst félek ,hogy gyomor baj áll a háttérben ,de jártunk annyit orvoshoz ,hogy szerintem ott már kikellett volna derülnie .
Ilyen esetben van okom félni ?
válaszát előre is köszönöm .

2018.08.14

Állatorvos

Ha csak néha van hasmenése a cicának, akkor meg kellene figyelni, hogy milyen étel okozza. A leírás alapján én azt feltételezem, hogy a cica bizonyos táplálékösszetevőkre érzékeny. Én azt javaslom, hogy érzékeny emésztőrendszerű cicáknak való tápot vásároljon (létezik ilyen konzerv és száraztáp is). Lehetőleg a prémium kategóriás tápok közül válasszon. Egy ideig ne kínálja a cicát mással, csak a kiválasztott minőségi táppal. Kaphat probiotikum kúrát is a macska. Figyelje meg, hogy lesznek-e tünetek. Ha továbbra is vannak tünetek, akkor mindenképpen indokolt lenne egy bélsárvizsgálat, amit akkor kell elvégezni, amikor hasmenése van.

Vissza a kérdésekhez