Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot kívánok !
Azt szeretném megkérdezni hogy van egy csivavánk és néha elkezd köhögni főleg akkor amikor ideges miért érdemes elvinni orvoshoz vagy elmúlik majd magától ??
Válaszát előre is köszönöm ! 😉

2015.02.12

Állatorvos

Érdemes elvinni orvoshoz a kutyát. Ha a probléma csak néha jelentkezik, akkor valószínűleg egy olyan problémával állunk szemben, ami elég gyakori kistestű kutyáknál. Ilyenkor egy öröklött rendellenesség áll a háttérben. A légcsövet C-alakú porcok alkotják, melyeknek szabad végeit egy szalag köti össze. Előfordul, hogy a C -alakú porcok ellapultak, a végeket összekötő szalag hosszabb. Ennek a rendellenességnek különböző súlyosságú formái léteznek. Ilyenkor a légcső könnyebben összenyomódik, amit a kutya köhögéssel kompenzál. Létezik olyan is, hogy a légcső bizonyos szakaszai szűkebbek. Ezek a problémák nem múlnak el maguktól, mivel a hátterük anatómiai. Az orvos majd megmondja, hogy szükséges-e az Önök esetében gyógyszeres kezelés.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem