Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot Kívánok!

Cicámat két hete fogadtam örökbe állatvédőktől. Sajnos makacs fülatkája van amiért naponta kellene kitisztítani és lekezelni a füleit csak nem engedi. Az állatorvosnál láttam egy bizonyos “kényszerzubbonyt/ amit ők ebben az esetben alkalmaznak.
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan nevezik ezt a dolgot és hol lehet hozzájutni?
Válaszát előre is köszönöm!

2017.05.07

Állatorvos

Kedves Gazdi! A macskának nem tesz jót, ha minden nap kalodába, zsákba vagy lefogóhálóba kerül. Amit Ön látott, nem tudom mi lehetett, de általában ezek vannak. Javaslom szép szóval és jutalomfalattal próbálják kitisztítani a cica fülét. Ha nagyon súlyos, fájdalomcsillapítóra is szükség van. Spot-on készítmény is van atka ellen, illetve a környezetet folyamatosan tisztítsa, mert visszafertőződhet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem